fbpx

Ми піклуємося про вашу цифрову безпеку

Ми хочемо використати файли cookie, щоб покращити ваш досвід користування сайтом і допомоги дітям. Проте ми зробимо це виключно з вашого дозволу.

Більше про дані, які ми використовуємо, ви можете дізнатися у нашій Політиці приватності. Ви завжди можете змінити налаштування конфіденційності у вашому браузері.

Я погоджуюся
Закрити

Твої 50 грн допоможуть дитині одужати

Допомогти
25 Липня 2018

Паралімпійки Світлана Трифонова і Олена Акопян підтримали сім’ї в онковідділенні

Дитячий рак виснажує родину не лише фінансово, але і психологічно. Але і самі діти, і батьки знають, що не мають права опустити руки, і шукають в собі сили боротись. І ми хочемо їм в цьому допомогти.

Ми спробували проводити у відділеннях мотиваційні зустрічі з людьми, чиї історії дійсно надихають і дають сили. І зрозуміли, що це працює.

У дитячому відділенні  Київського обласного онкодиспансеру ми організували зустріч з двома неймовірними жінками-паралімпійками: Світланою Трифоновою і Оленою Акопян.

Обидві вони пересіли на візок ще підлітками, і обидві – приклад того, що можливості людини дійсно безмежні.

Вони займаються легкою атлетикою на візках, плаванням, лижними гонками, пауерліфтингом. Багаторазові призерки паралімпіад в Нагано, Солт Лейк Сіті, Турині, Афінах. Працюють журналістками і спортивними коментаторками і виховують дітей.

На зустрічі вони розповідали про своє життя і підтримували батьків. А ще намагались допомогти їм впоратись зі своїми страхами. Зокрема, зі страхом повернення хвороби: “Дитина лікується для того, щоб жити повноцінним життям. Відпустіть її, не тримайте під ковпаком”. 

Друзі, ви точно знаєте людей, які надихають своєю силою і нездоланністю. Напишіть нам про них – ми хочемо, щоб у дитячих онковідділеннях діти і батьки мали змогу поспілкуватись з ними і зарядитись потужною енергією для боротьби.

Фотограф Костянтин Голінченко

Читайте також

Новини / 2 Березня 2020

«Таблеточки» очолив фінансист В’ячеслав Биков

Детальніше
Новини / 13 Лютого 2020

Медсестра Тетяна Лутак про роботу і стан медсестринства в Україні

Детальніше
Новини / 12 Лютого 2020

Парламентські слухання щодо Національної стратегії контролю онкозахворювань

Детальніше
ВСІ НОВИНИ