fbpx

Ми піклуємося про вашу цифрову безпеку

Ми хочемо використати файли cookie, щоб покращити ваш досвід користування сайтом і допомоги дітям. Проте ми зробимо це виключно з вашого дозволу.

Більше про дані, які ми використовуємо, ви можете дізнатися у нашій Політиці приватності. Ви завжди можете змінити налаштування конфіденційності у вашому браузері.

Я погоджуюся
Закрити

Твої 50 грн допоможуть дитині одужати

Допомогти
18 Липня 2018

Підтримайте програму закордонного лікування

Якщо дитину можна вилікувати від онкологічного або гематологічного захворювання лише за кордоном, на родину лягають величезні витрати. Навіть якщо держава оплачує основне лікування (наприклад, трансплантацію гемопоетичних стовбурових клітин (ТГСК) від неродинного донора), то залишаються супутні витрати, які мають оплатити батьки або благодійники.

У рамках програми закордонного лікування наш фонд вже допоміг 80 дітям. Лише за період з травня 2017 року по квітень 2018 року допомогу від нас та наших партнерських фондів за кордоном отримали 37 сімей на суму більше 9 млн грн. Ця допомога можлива лише завдяки системній підтримці наших благодійників і партнерів.

Нашим підопічним, які потребують ТГСК від неродинного донора, ми допомагаємо оплатити типування крові та/або пошук донора, або ж надаємо матеріальну допомогу на проживання і харчування під час перебування на лікуванні за кордоном. Також ми оплачуємо mIBG-сканування, лікування ретинобластоми (раку сітківки ока) у разі, коли таке лікування не доступне в Україні.

Ми вдячні всім, хто робить благодійні внески і дає дітям шанс вчасно полетіти на лікування і обстеження за кордон.

Фотограф Костянтин Голінченко

У червні ми отримали 40 714 євро допомоги від нашого постійного партнера авіакомпанії МАУ. Ці кошти будуть використані на програму закордонного лікування фонду.

На що вистачить цієї суми?

Наприклад, на оплату типування крові в Італії вартістю 5 000 євро для 8 дітей. Або на оплату пошуку донора вартістю 25 000 євро одній дитині, і ще залишаться кошти на типування крові для 3 дітей.

Така велика пожертва покриває частину витрат програми, за що ми дуже вдячні авіакомпанії. Також ми та наші підопічні сім’ї безмежно вдячні за те, що в рамках гуманітарної програми “Під крилом” авіакомпанія МАУ надає безоплатні авіаквитки на будь-який рейс на пацієнта, що летить на лікування чи контрольний візит за кордон, та одну супроводжуючу особу. Така допомога дозволяє нам не витрачати кошти благодійників на авіаквитки, а замість того оплачувати ліки, витратні матеріали, обстеження для підопічних дітей та онковідділень фонду.

Усі потреби неможливо оплатити силами одного партнера. Подолати рак можна лише разом. Ви можете допомогти нашим підопічним прямо зараз – будь-якою комфортною сумою. Адже лише разом – з партнерами і благодійниками – ми зможемо дати дітям шанс перемогти рак.

Читайте також

Новини / 17 Травня 2019

Оплачувати закордонне лікування підопічним стало простіше

Детальніше
SuperTeam / 20 Грудня 2018

1 мільйон гривень для підопічних паліативної програми

Детальніше
Новини / 1 Серпня 2018

88088: допомогти дітям тепер можна через СМС

Детальніше
ВСІ НОВИНИ