fbpx

Ми піклуємося про вашу цифрову безпеку

Ми хочемо використати файли cookie, щоб покращити ваш досвід користування сайтом і допомоги дітям. Проте ми зробимо це виключно з вашого дозволу.

Більше про дані, які ми використовуємо, ви можете дізнатися у нашій Політиці приватності. Ви завжди можете змінити налаштування конфіденційності у вашому браузері.

Я погоджуюся
Закрити

Кожен внесок важливий. Допоможіть дітям одужати

Допомогти
20 Травня 2022

28,18 млн грн на допомогу Україні в квітні

Друзі, у квітні ми разом з вами допомогли Україні на 28,18 мільйона гривень!

Продовжувалася евакуація родин – ще 54 родини дітей з онкологічними та гематологічними хворобами евакуювали за кордон. 250 евакуйованих з початку війни родин отримали фінансову та психологічну допомогу. 116 дітей та їхніх сімей отримали допомогу, зокрема з придбанням ліків, витратних матеріалів; психологічну підтримку.

Ми продовжуємо підтримувати наші підопічні відділення та медиків, адже діти, які залишаються в Україні, потребують якісного лікування. У квітні на 8,2 мільйона гривень фонд придбав сучасний мікроскоп з можливістю операцій на судинах для відділення дитячої нейрохірургії Лікарні Святого Миколая у Львові. Тут лікуються діти з пухлинами нервової системи та травмами, отриманими під час бойових дій.

Також фонд підтримав фінансово 40 медиків. Ще четверо лікарів пройшли стажування у найбільшому дитячому онкоцентрі Європи Princess Máxima Center у Нідерландах.

6 мільйонів гривень ми спрямували на проєкт паліативної і реабілітаційної допомоги, який реалізує мережа клінік «Добробут» для дітей і дорослих в Києві і Київській області.

В умовах війни «Таблеточки» розширили свою діяльність на нагальні проєкти медичної та гуманітарної допомоги – підтримку роботи дитячих лікарень на сході країни, та допомогу українцям на тимчасово окупованих і деокупованих територіях.

Так, у квітні завдяки вам фонд придбав мийно-дезінфекційну машину та стерилізатори для хірургічних інструментів у військові шпиталі двох областей. Закупили ВАК-апарати (спеціальні прилади для лікування ран за допомогою вакууму) для дитячої лікарні в Чернігові на 298,5 тисяч гривень.  

Ще на 1,34 мільйона гривень придбали ВАК-апаратів для лікарень в Києві, Харкові, Миколаєві, Чернігові, Дніпрі, Запоріжжі у партнерстві з волонтерською організацією «Зграя», яка координувала логістику. Також фінансово підтримали ініціативу «Зграї» та ГО «Ти не один» із закупівлі ліків для мешканців Києва, Київської області, Херсона, Миколаєва, Чернігова та Донецької області на 1,23 мільйона гривень.

Сьогодні ми продовжуємо робити те, що вміємо найкраще – допомагати. Дякуємо благодійникам та партнерам за підтримку. Ваша допомога зараз особливо цінна, адже ніхто не повинен залишатися наодинці в найтемніші часи.

Читайте також

Новини / 16 Березня 2022

Як жили діти і фонд в ці три тижні війни

Детальніше
Новини / 14 Березня 2022

Інформація про евакуацію онкохворих дітей за кордон

Детальніше
Новини / 25 Лютого 2022

ФОНД ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ І ПРИЙМАТИ НОВИХ ПІДОПІЧНИХ

Детальніше
ВСІ НОВИНИ