fbpx

Ми піклуємося про вашу цифрову безпеку

Ми хочемо використати файли cookie, щоб покращити ваш досвід користування сайтом і допомоги дітям. Проте ми зробимо це виключно з вашого дозволу.

Більше про дані, які ми використовуємо, ви можете дізнатися у нашій Політиці приватності. Ви завжди можете змінити налаштування конфіденційності у вашому браузері.

Я погоджуюся
Закрити

Особлива подія

Особливі події — це час для особливих подарунків. Залучайте інших до благодійності з нагоди власного Дня народження, весілля чи навіть народження дитини. Нехай усі охочі розділять цю радість за вашими правилами і замість подарунків — зроблять внески для дітей, які борються з раком.

Онлайн-марафон або «Біжу заради дітей»

Організуйте віртуальний марафон для себе або разом з друзями. Збирайте кошти, долаючи вказану відстань або бігаючи протягом певного часу. Долучайтеся до цього марафону у будь-якій точці світу. Діліться своїми успіхами у соціальних мережах та заохочуйте знайомих до внесків.

Благодійний лекторій

Проведіть одну або кілька лекцій про особливості сфери вашої діяльності для усіх охочих. Розкажіть про конкретну тему або сферу загалом. Наприклад, можна провести майстер-клас про старт кар’єри у сфері дизайну або фотографії тощо; розповісти про роботу з певними інструментами та платформами; поділитися власним досвідом, лайфхаками чи базовими навичками. Це може бути онлайн-формат, або офлайн зустріч. Збирайте кошти для дітей за допомогою внесків від слухачів за лекції.

Ярмарок добра

Організуйте благодійний ярмарок — напередодні свята або просто так. Продавайте креативні речі, створені власними руками, смаколики чи напої, або власний одяг/книги, якими вже не користуєтеся. Ви можете зробити це самостійно чи компанією — у школі, університеті або офісі. Також можна розмістити позиції з описом та цінами на спеціально створених сторінках у соцмережах. Чим більше позицій — тим більше допомоги дітям.

Допомагайте смачно

Запросіть друзів на благодійний сніданок, вечерю чи обід, якщо вважаєте, що вмієте готувати навіть краще, ніж Євген Клопотенко 🙂 Присвятіть цю трапезу певній кухні або виду страв. Нехай ваш борщик теж допомагає!

Читайте або допомагайте

Влаштуйте для себе марафон читання. Ставте мету у 3, 5 чи навіть 10 прочитаних книг на місяць. А якщо не вдасться її досягнути, зробіть добру справу у вигляді внеску для дітей. Кидайте виклик друзям, рідним, колегам. Мотивуйте та контролюйте одне одного.

Підкорюйте вершини

Даруйте невеликі особисті перемоги дітям. І наближайте їх до перемоги над хворобою. Можливо, ви підкорили Говерлу? Навчилися кататись на велосипеді чи ковзанах? Пройшли курс іноземної мови? Розкажіть про це іншим, зробіть благодійний внесок, щоб відзначити цю подію та запропонуйте друзям привітати вас 🙂

Щось цікаве

Створюйте власні оригінальні кампанії. Поєднуйте розваги та обізнаність про важливі теми. Організуйте власний челендж у рамках однієї зі значущих дат для дітей з раком: 15 лютого — Міжнародний день боротьби проти дитячого раку; «Золотий вересень» — всесвітній місяць обізнаності про дитячий рак; 1 червня — Міжнародний день захисту дітей. Створюйте щось цікаве та важливе.

Спортивний турнір

Давно хотіли зіграти у футбол, баскетбол, волейбол чи теніс з колегами або друзями? Зберіть учасників та запросіть на ваш матч глядачів за символічні внески для благодійної кампанії. Поділіться інформацією про цю подію у своїх соцмережах, аби залучити якомога більше людей і коштів.

Цей перелік ідей не є вичерпним і може бути реалізований будь-коли. Якщо ви обрали ідею або маєте власну, але не знаєте з чого почати — напишіть нам, і ми обов’язково вам допоможемо!