fbpx

Ми піклуємося про вашу цифрову безпеку

Ми хочемо використати файли cookie, щоб покращити ваш досвід користування сайтом і допомоги дітям. Проте ми зробимо це виключно з вашого дозволу.

Більше про дані, які ми використовуємо, ви можете дізнатися у нашій Політиці приватності. Ви завжди можете змінити налаштування конфіденційності у вашому браузері.

Я погоджуюся
Закрити

Кожен внесок важливий. Допоможіть дітям одужати

Допомогти
16 Червня 2022

15,92 мільйона гривень на допомогу Україні в травні

Друзі, звітуємо за травень. У минулому місяці ми разом з вами допомогли Україні на 15,92 мільйона гривень!

Завдяки вам ми продовжуємо надавати матеріальну на психологічну допомогу онкохворим дітям та їхнім родинам. У травні 240 евакуйованих сімей та ще 118 в Україні отримали вашу підтримку.

455 тисяч гривень направили на оснащення та покращення інфраструктури лікарень, зокрема на придбання та ремонт медичного обладнання у Клініці дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку у Львові.

Також фонд підтримує проєкти партнерських волонтерських організацій з надання медичної та гуманітарної допомоги лікарням на сході країни та українцям на тимчасово окупованих і звільнених територіях.

Так, у травні 1,28 мільйона гривень було направлено на закупівлю медикаментів в умовах воєнного стану. Ще 2,92 мільйона гривень – на забезпечення 16 лікарень, зокрема у прифронтових лікарнях у Краматорську, Покровську, Харкові, Чернігові та Запоріжжі. З них 850 тисяч гривень витратили на придбання систем фіксації кісток при політравмах.

Ми неймовірно вдячні благодійникам та партнерам фонду за підтримку. Дякуємо, що ви поруч з тими, хто потребує допомоги!

Разом до перемоги!

Читайте також

Новини / 16 Березня 2022

Як жили діти і фонд в ці три тижні війни

Детальніше
Новини / 14 Березня 2022

Інформація про евакуацію онкохворих дітей за кордон

Детальніше
Новини / 25 Лютого 2022

ФОНД ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ І ПРИЙМАТИ НОВИХ ПІДОПІЧНИХ

Детальніше
ВСІ НОВИНИ