fbpx

Ми піклуємося про вашу цифрову безпеку

Ми хочемо використати файли cookie, щоб покращити ваш досвід користування сайтом і допомоги дітям. Проте ми зробимо це виключно з вашого дозволу.

Більше про дані, які ми використовуємо, ви можете дізнатися у нашій Політиці приватності. Ви завжди можете змінити налаштування конфіденційності у вашому браузері.

Я погоджуюся
Закрити

Твої 50 гривень допоможуть дитині одужати

Допомогти
17 Лютого 2023

1340 нових супердрузів для дітей, які борються з раком!

До Міжнародного дня боротьби проти дитячого раку 15–16 лютого відбувся третій Національний благодійний радіомарафон, під час якого фонд «Таблеточки» разом з Radio NV та АЛЛО об’єднали 1340 благодійників для регулярної допомоги онкохворим дітям.

З два дні Національного благодійного радіомарафону на Radio NV 1340 благодійників оформили підписку на щомісячну допомогу дітям на 320 тисяч гривень.

Партнер акції АЛЛО не просто подвоїв кожен перший внесок! Компанія додала 380 тисяч гривень до перших внесків. Тож у лютому діти отримають 700 тисяч гривень життєво необхідної допомоги!

Ми безмежно вдячні і раді всім новим супердрузям дітей! Ви є надійним плечем та опорою на кожному етапі довгого та виснажливого лікування раку. Адже саме регулярні внески дозволяють планувати допомогу наперед, щоб діти ні на день не переривали свою боротьбу.

Дякуємо Radio NV та АЛЛО, які третій рік поспіль голосно говорять про дитячий рак і примножують допомогу в Міжнародний день боротьби проти дитячого раку. Ми це цінуємо і надзвичайно пишаємося нашим партнерством!

Перемагаємо дитячий рак разом!

Читайте також

Новини / 16 Лютого 2023

Вакансія: молодший комунікаційник / молодша комунікаційниця

Детальніше
Новини / 15 Лютого 2023

У Черкаському обласному онкодиспансері відкрилися бокси для пересадки кісткового мозку

Детальніше
Новини / 1 Лютого 2023

Global Giving подвоює вашу щомісячну допомогу дітям!

Детальніше
ВСІ НОВИНИ