fbpx

Ми піклуємося про вашу цифрову безпеку

Ми хочемо використати файли cookie, щоб покращити ваш досвід користування сайтом і допомоги дітям. Проте ми зробимо це виключно з вашого дозволу.

Більше про дані, які ми використовуємо, ви можете дізнатися у нашій Політиці приватності. Ви завжди можете змінити налаштування конфіденційності у вашому браузері.

Я погоджуюся
Закрити

Історія Олега

Цей впевнений юнак на фото – Олег. Йому 15 років, він захоплюється робототехнікою і мріє стати програмістом. Онлайн вчить мови програмування. Так само онлайн робить уроки – 9 клас, не можна відставати.

Та на відміну від багатьох дітей, у Олега навчання в інтернеті розпочалося задовго до пандемії коронавірусу, півтора року тому. Коли у хлопця знайшли рак лімфовузлів.

Мама Лариса тоді дуже злякалася за сина і просила не опускати руки. «А хто здається?» – запитав її Олег.

І хоч лікування затягнулося, а кількість блоків хіміотерапії навіть підрахувати складно, Олег так само впевнений у перемозі. «Просто мені треба більше часу, ніж іншим», – зазвичай говорить він.

Нещодавно Олега виписали з лікарні. Він з мамою живе на квартирі, яку ми орендуємо поруч з «Охматдитом» для сімей з регіонів. Вдень хлопець ходить до лікарні, ввечері з головою поринає в навчання.

Лариса розповідає про їхнє життя з хворобою, про сильного хороброго сина і як вперто він іде до своїх цілей. «Знаєте, – раптом говорить вона, – наскільки Олег терплячий, настільки ж сильно він хоче додому».

До дому на Одещині, де чекає батько, п’ять сотень кілометрів і курс лікування ще одним препаратом. Ці ліки – шанс Олега остаточно перемогти.

Робіть благодійний внесок і допомагайте Олегу та іншим нашим підопічним швидше повернутися додому.

Пам’ятаємо

УСІ ДІТИ